Ar bičių produktai tikrai gali padėti kovoti su virusu?

Skaudanti gerklė, užsikimšusi nosis, netekę balso ar pavargę nuo nuolatinio kosulio? Nėra geresnės natūralios priemonės už tą, kurią gamina bitės. Bitės yra vienintelės būtybės, gaminančios daugybę žmonėms reikalingų maistinių ir ekologiškų natūralių vaistinių medžiagų.

Reaguojant į orą, būtina įsiklausyti į savo kūno ir proto poreikius, suteikti organizmui daug priežiūros ir poilsio. Kartais galime pajusti, kad mūsų imuninė sistema tampa trapi, o tai reiškia, kad mūsų apsauga susilpnėja, o savo ruožtu tampame imlesni įvairiems virusams. Deja, virusai yra nematomi, nes yra gerai prisitaikę gyventi tarp žmonių.

Atsižvelgiant į dabartinę situaciją, visi ieško naujų būdų apsisaugoti nuo viruso. Bitės mus nugalėjo, nes jau seniai išsiaiškino, kad norint išgyventi, jos turi įgyti dezinfekuojančių savybių. Jos tai puikiai daro padengdamos avilio sienas vašku, kuris savo ruožtu apsaugo avilį. Bičių vaškas, dar žinomas kaip propolis, yra puikus įrodymas apie unikalų bičių gebėjimą apdoroti biologiškai aktyvias medžiagas. Jos aktyviai naudoja propolį, kad apsisaugotų nuo nepageidaujamų mikroorganizmų. Todėl bičių pikis (propolis) yra laikomas vienu iš stirpiausių gamtoje randamų antibiotikų.

Maxo Plancko institute Vokietijoje buvo atliktas įžvalgus tyrimas, kuriame dalyvavo 16 tūkst. Buvo įrodyta, kad propolis veikia kaip natūralus antibiotikas, nesukeliantis bakterijų atsparumo. Šio tyrimo išvados yra labai svarbios, nes mums trūksta naujos kartos antibiotikų, kurie galėtų sunaikinti šiulaikines atsparias bakterijas.

Fitoterapeutai atskleidžia, kad kurdami naujus vaistus, mokslininkai aktyviai atlieka daugiau tyrimų susijusių su bičių propoliu. Propolį derinant su ciberžole, pipirais ir imbieru gaunamas sineregetinis efektas, kas turi stipresnį poveikį nei naudojant kiekvieną veikliąją medžiagą atskirai. Propolis veikia kaip antibiotikas, sukurdamas apsaugą bei slopindamas uždegiminius ir virusinius procesus, juodieji pipirai leidžia jūsų organizmui lengviau pasisavinti maistines medžiagas, ciberžolė gali padėti kovoti su uždegimu ir veikti kaip antioksidantas, o imbieras gali padėti sumažinti gleivių susidarymą ir palaikyti imuninę sistemą.

Tolesni Oklahomos universiteto (JAV) mokslininkų tyrimai parodė, kad propolis yra nepamainoma priemonė nuo viršutinių kvėpavimo takų ligų.

Jis turi imuninę sistemą stimuliuojančių savybių ir didina organizmo imuninių ląstelių aktyvumą. Neabejotina, kad naudinga jį naudoti profilaktiškai ir tinkamai pasiruošti šaltajam sezonui.

Lab:Nature suformulavo unikalų sinergetinį papildą sudarytą iš visų aukščiau išvardintų komponentų. Išskirtinės sudėties ekologiškos ciberžolės, propolio, bičių žiedadulkių, juodojo pipiro ir imbiero mišinys yra puikus detoksikuojantis priedas, vienintelis, kurio jums prireiks kovojant su peršalimu, uždegimu bei įvairiausiais virusais. Produktą galite rasti čia.